Novi master programi na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu

Mjesto na kojem je neko pojeo cvijet

Pod sloganom „Master Your Business Potential“ EFSA u novoj akademskoj godini organizuje master programe prilagođene i osobama koje dolaze iz profesija koja nisu primarno ekonomske. Na ovaj način EFSA želi omogućiti svojim studentima produbljivanje već stečenih znanja ali i sticanje novih za potrebe napredovanja u poslu ili promjene profesionalnog opredjeljenja.

U saradnji sa drugim univerzitetima i kompanijama iz Bosne i Hercegovine i regije, EFSA će organizovati 8 master programa iz različitih oblasti, od čega su 2 na engleskom jeziku. Programi su iz oblasti menadžmenta informacionih tehnologija, upravljajna ljudskim resursima, marketing menadžmenta, finansija, islamskog bankarstva, ekonomije javnog sektora i evropskih studija.

Informacije o programima, načinu studiranja i upisa zainteresovani kandidati će moći dobiti iz prve ruke na Danima otvorenih vrata, koji će biti održani 18. i 19. septembra u 17 i 18 sati na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu (Trg oslobođenja – Alija Izetbegović 1).

Za dodatne informacije posjetite www.efsa.unsa.ba ili facebook.com/efsaunsabih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »