Kampanja za rekonstrukciju umjetne penjačke stijene

Pozivamo sve prijatelje i planinare da podrže našu kampanju usmjerenu na obnovu umjetne stijene za sportsko penjanje koju smo izgradili prije 10 godina.

Naša organizacija, Novi Val, izgradila je ovu umjetnu stijenu kao mjesto za upoznavanje ljudi i djece s ciljem učenja osnovnog pristupa penjanju.

S obzirom na to da je proteklo 10 godina od izgradnje umjetne stijene, potrebna joj je obnova. S vašom pomoći, nadamo se da ćemo prikupiti 7,200 eura, što će nam omogućiti kupovinu novih hvatišta-grifova, popravaku strukturnih oštećenja i na taj način joj želimo udahnuti novi život za nove penjačke generacije.

Za one koji su spremni donirati, molimo vas da posjetite sljedeći link gdje možete naći više informacija: https://www.multipay-ecc.com/novi-val-sportsko-penjanje?lang=en-gb

Naša organizacija Novi Val posvećena je promoviranju planinarenja i penjanja među ljudima svih dobnih skupina. Ako želite saznati više o našoj organizaciji i aktivnostima, posjetite našu web stranicu:  https://novival.info/novosti/

Pridružite nam se u obnovi naše umjetne stijene za sportsko penjanje i pomozite nam da nastavimo pružati mjesto za učenje i uživanje u planinarenju i penjanju za sve zainteresirane ljude.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »