Još samo nekoliko dana za apliciranje na PRO-Budućnost male grantove

Bespovratna sredstva za inicijative koje doprinose procesu izgradnje povjerenja u Bosni i Hercegovini, zagovaraju za mir i kolektivnu viziju za stabilnu budućnost i povezuju lokalne zajednice, osigurana su, u kontinuitetu, kroz USAID-ov projekat PRO-Budućnost, putem javnih poziva za male grantove.

Na javni poziv mogu se prijaviti: udruženja mladih, neformalne grupe mladih, udruženja žrtava rata, Crkve i vjerske zajednice kao i nevladine organizacije usmjerene promovisanju međureligijskog dijaloga, organizacije civilnog društva i općine/opštine/gradovi u kojima se provodi projekat PRO-Budućnost.

Od aplikanata se traži da do 22. 11. 2019. godine, do 15:00 sati, dostave prijavu, a projektni prijedlozi moraju se odnositi na izgradnju mira i jačanja povjerenja u BiH.

Detaljne informacije dostupne su na linku u nastavku: https://probuducnost.ba/mali-grantovi

Projekat Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) “PRO-Budućnost” provodi Catholic Relief Services (CRS) u saradnji s Caritasom BiH, Institutom za razvoj mladih KULT, Forumom građana Tuzla (FGT) i Helsinškim parlamentom građana Banjaluka (hCA).

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »