Januar u Kamernom

Početak nove godine je i početak nove sezone u Kamernom teatru 55.

Nakon zasluženog predaha, sezonu otvara predstava „Slavna Florens“ koja se počinje igrati na kartu više. Karte su već u prodaji, i broj im se ozbiljno smanjuje. Nakon toga, i nakon ozbiljne pauze uzrokovane zdravstvenim nedaćama jednog od aktera, ponovo na našoj sceni možete gledati, i uživati, u predstavi „Hadersfild“, tom generacijskom remek-djelu koje itekako ima šta za reći.

Tako, nakon „Hadersfilda“ opuštanje u porodičnoj atmosferi porodica Solić i Aleksić koje se nonšalantno i iz potpuno opravdanih razloga počinju baviti distribucijom marihuane iz čisto egzistencijalnih i nimalo medicinskih poriva, si možete priuštiti u, sada već kultnoj predstavi našeg i vašeg Kamernog teatra 55, „Mirna Bosna“.

Svi ozbiljni ljubitelji ozbiljne muzike ozbiljno se mogu posvetiti jednoj ozbiljnoj produkciji Metropolitanove opere „Wozzeck“, a u veoma ozbiljnom ambijentu visoke rezolucije, ozbiljne digitalne tehnologije i ozbiljne posvećenosti Kamernog teatra 55 da svim svojim (ozbiljnim) posjetiteljima pruži ozbiljnu i kvalitetnu uslugu i sadržaj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »