Dvije i po decenije Konvoja na točkovima dosljednosti i istrajnosti

Bend Konvoj slavi 25. godina od objavljivanja svog prvog studijskog albuma „Sa vremenom“, koncertom u Cinemas clubu Sloga, 29. decembra 2022. Nakon samo mjesec dana od objave koncerta „Konvoj live 2022“ snimljenog u cik zore na Žutoj tabiji, vrijeme je za pravu muzičku poslasticu za kraj godine, satkane od najvećih hitova njihove dosadašnje karijere.

„Nedavno smo objavili live album sa malo drugačijim aranžmanima pjesama, koje će publika moći poslušati na koncertu u Slogi. Mnogo je historije utkano u protekle dvije i po decenije, a ovim koncertom želimo da u slavljeničkoj atmosferi ispratimo jednu epohu i najavimo novu eru Konvoja koju ćete uskoro poslušati“, poručili su članovi benda Konvoj.

Konvoj zvanično nastao 1988. godine kao bend prijatelja, a njihov album prvijenac „Sa vremenom“ izlazi početkom 1997. godine. U proljeće iste godine, Konvoj organizuje turneju po čak 17 gradova u Bosni i Hercegovini, a album „Sa vremenom“ osvaja prva mjesta na svim domaćim top listama. Tokom dosadašnje karijere, Konvoj je objavio pet studijskih i jedan live album.

Više informacija o cijenama ulaznica će biti dostupno uskoro putem platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.

Jedan komentar na “Dvije i po decenije Konvoja na točkovima dosljednosti i istrajnosti”

  1. Bravo!!! Super ste, drago mi što ste opstali ovako dugo. Ja to sa svojim godinama ne mogu ni zamisliti. Slušan vaše pjesme svaki dan, i svaki dan još više uživam uz njih!!! Sreno, želimo još albuma i novih hitova!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »