Dubioza Kolektiv – Studio 2 Live

Zgrada BHRT-a se tresla od zvukova i skakanja članova benda Dubioza Kolektiv i sretnih  400..fanova koji su,, kako se u žargonu kaže „ispadali iz prozora“. Večerašnjim koncertom dotaknut je vrh projekta Studio 2 Live koji se realizira u prostoru muzičkog studija Esad Arnautalić. Pjesmom Volio BiH, Dubioza je započela super zabavu u kojoj su svi maksimalno uživali. Dvoranom su doslovno grmili veliki hitovi: Free Mp3, Firma Illegal, Kažu, Valter i mnogi drugi kreirajući vrhunski ambijent koji je na koncu završio spektakularnim valcerom na Dubioza način.

Bilo je to specijalno izdanje projekta Studio 2 Live i  ujedno  „drugačiji“ nastup sjajne ekipe koju je publika pratila bez daha, na sav glas pjevajući omiljene hitove.

Deveti koncert u sklopu navedenog serijala je trajao oko 90 minuta, koji su čini se prošli jednom trenu. Naravno kada je nešto jako dobro to brzo i prođe jer zapravo nikada nije dosta tog pozitivnog osjećaja, ljubavi prema muzici i ogromne energije koju je Dubioza odaslala prema svojim fanovima. Različita godišta i profili su činili, naizgled, nespojivu publiku koja je u konačnici djelovala kao jedan organizam prateći Dubioza ritam.

Slušaoci BH radija 1 su koncert pratili u živom prenosu dok će u programu BHT 1 isti biti naknadno emitiran.

Iz Muzičke produkcije BHRT-a kao sljedeće najavljuju grupu Zoster koja će u Studiju 2 Live nastupiti u utorak 30.05.2017.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »