Druga sezona emisije za porodicu „Roditeljski sastanak“

Nakon prve sezone, u kojoj je emitovano 30. epizoda, emisija za porodicu „Roditeljski sastanak“ nastavlja sa radom. Emisija se emituje svake nedjelje na BHT-u od 13 sati i 15 minuta, a prva epizoda nove sezone biće emitovana 18. septembra 2016. godine.

U prvoj epizodi druge sezone moći ćete pogledati priče o polasku u školu, inkluziji, odnosu čovjeka i psa, dječije filmove sa festivala jednominutnog filma te druženje djece sa našim poznatim sportistima Edinom Džekom i Amelom Tukom. Partner serijala je UNICEF.

„Roditeljski sastanak“ traje 25 minuta i nudi konkretne savjete roditeljima, ali i zabavni i i edukativni sadržaj za mališane tako da je idealna kako za roditelje, tako i za djecu. Djeca mogu uživati u smiješnim video klipovima svojih vršnjaka, dok roditelji mogu dobiti odgovore na mnoga pitanja i „tabu“ teme sadašnjice.  Svake sedmice “Roditeljski sastanak” je prilika da se cijela porodica okupi ispred malih ekrana i zabavi, nauči nešto novo te razgovara o bitnim pitanjima sa kojima se svakodnevno susreću.

Produkciju potpisuju „Produkcija Prvi kadar“ iz  Istočnog Sarajeva i agencija T&T concept iz Sarajeva. Iz „Roditeljskog sastanka“ poručuju: „”Roditeljski sastanak” nastao je kao želja i volja nekoliko mladih roditelja da podijele svoje poglede na svijet vezane za porodicu i odrastanje djece . Cilj nam je da što više saznamo i da što bolje razumijemo sve vezano za porodicu i našu djecu, da djeci omogućimo što je moguće ljepše i bezbrižnije djetinjstvo, da podijelimo vrijednosti za koje smatramo da su ispravne, te da pomognemo drugim roditeljima da pruže svoj maksimum. Zato pozivamo sve roditelje da nam se pridruže na “Roditeljskom  sastanku” i da zajedno stvaramo ambijent za sretnije odrastanje naše djece.“

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »