Besplatna instruktivna nastava iz matematike

Lokalni tim Sarajevo Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) kao i prethodnih godina organizuje besplatnu instruktivnu nastavu iz matematike za učenike srednjih škola Kantona Sarajevo koji imaju nedovoljnu ocjenu ili žele popraviti prosjek svojih ocjena. Također napominjemo da je instrukcije, pored matematike, moguće organizovati i za druge predmete ukoliko bude 5 ili više zainteresovanih.

Sve što je potrebno uraditi za prijavu jeste ispuniti aplikaciju na sljedećem linku: https://forms.gle/XuARxutfSRogmTNr7

Svi prijavljeni će biti kontaktirani u narednom periodu. Za više informacija možete se obratiti na e-mail našeg tima (lokalnitimsarajevo@gmail.com ), privatnom porukom na naš facebook profil (https://www.facebook.com/lokalnitimsarajevo ) ili na broj 061/808-747.

Ovim putem ljubazno Vas molimo da objavite ovu vijest u Vašem mediju te time pomognete nama da je proširimo kako bi što više srednjoškolaca kojima je potrebna pomoć, vidjela ovo saopštenje na vrijeme. Također Vas molimo da podržite daljnji rad srednjoškolaca ali i rad našeg tima.

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okuplja sve mlade koji pohađaju u srednju školu na prostoru BiH. Lokalni timovi su odjeli ASuBiH-a koji realizuju aktivnosti koje provodimo u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali realizuju i svoje samostalne aktivnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Translate »