Nenad Rizvanović – književno veče u Zvonu

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na književno veče na kojem se družimo s našim gostom iz Hrvatske Nenadom Rizvanovićem. Razgovor će biti upriličen u Udruženju za afirmaciju kulture i umjetnosti „Zvono“, u srijedu, 24.5. u 20h.
S Nenadom će razgovarati Ahmed Burić, a razgovor će moderirati Amela Balić.

Nenad Rizvanović je rođen u Osijeku 30. studenoga 1968. Završio studij hrvatskog jezika i književnost i južnoslavenske i na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i doktorski studij Društvo znanja i prijenos informacija na Filozofskom fakultetu u Zadru. Kritiku i prozu piše od 1985. Od 2001 radio kao urednik u VBZ- u i Nakladi Ljevak. Član je Hrvatskog društva pisaca. Vanjski je suradnik Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Bibliografija:

Autorske knjige
Trg Lava Mirskog. 2001.Zagreb: HenaCom.
Dan i još jedan. 2003.Zagreb: HenaCom.
Zemlja pleše 2006. Zagreb: BNZH.
Sat pjevanja 2009. Zagreb: Profil.

Antologije:

Fakat (s Krunom Lokotarom) 2001. Zagreb: Celeber
Antologija hrvatske proze devedesetih (sa SeidomSerdarevićem) 2002. Niš: Gradina
Nori poštarjivstopajo v mesto, antologija novije hrvatske poezije (s Jurijem Hudolinom) 2005. Ljubljana: Društvo Apokalipsa

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *